Natuurlijke cosmetica en eco-vriendelijke non-food in 15 life-style merken.

Greenhub Imports

ATTITUDE Super Leaves

ATTITUDE Super Leaves

Ontdek de collectie Super Leaves!
Een krasvrije schuurspons van kokosvezel

Bladeren worden door mensen over de hele wereld gebruikt sinds het begin der tijden en zijn een ware schatkamer van de natuur. Ze richten zich naar de hemel, gebruiken water, lucht en zonlicht om moleculen met buitengewone eigenschappen te creëren.

Fotosynthese, die vooral in de bladeren gebeurt, levert het grootste deel van de energie die door het leven op aarde wordt gebruikt. In feite behoren planten tot de enige levende wezens die in staat zijn om organische stoffen aan te maken uit eenvoudige mineralen.

Dankzij het vernuft van de wetenschap, is het nu mogelijk om de actieve bestanddelen uit een verscheidenheid aan bladeren te halen en te verwerken in hoogwaardige verzorgingsproducten.

Rijk aan mineralen, vitaminen en groeifactoren, en met een groot regeneratievermogen, verlenen bladeren een uitzonderlijke glans aan haar en huid.

ATTITUDE Super Leaves

Wonderbaarlijke ingrediënten
Het ATTITUDE onderzoeksteam heeft een reeks producten voor mannen en vrouwen ontwikkeld, onder andere shampoos, conditioners, douchegels, handzepen en lichaamcrèmes, verrijkt met extracten van bladeren - waterkers, oostindische kers, witte thee, oranjeblad, olijfblad, citroenbladeren en nu ook rode druivenbladeren.

Deze wonderbaarlijke ingrediënten, toegevoegd aan onze natuurlijke formules, helpen bij herstellen, verbeteren, stimuleren en doeltreffend beschermen van alle soorten haar en huid.

Voor meer informatie kijk op: https://attitudeliving.com/pages/super-leaves-collection

ATTITUDE Super Leaves