Natuurlijke cosmetica en eco-vriendelijke non-food in 15 life-style merken.

Greenhub Imports

Natuurlijke, enkelvoudige schoonmaakmiddelen onder één lijn.
Vroeger werd de boel schoon met vooral natuurlijke, ruwe grondstoffen, zoals met krijt en zout. In menig huishouden staat tegenwoordig een kast vol chemische producten die vervuilend zijn voor het milieu.

Een handvol GreenHub schoonmaakproducten vervangt bijna alle chemische reinigers. GreenHub, laat de natuur zélf het werk doen!

Onbewerkt en verantwoord
Met GreenHub reinigers maak je schoon met unieke producten die sinds de oudheid nagenoeg onveranderd zijn gebleven: eerlijke, natuurlijke en enkelvoudige schoonmaakmiddelen. In het assortiment zijn groene zepen, diverse soda’s, natuurazijn en wasnoten. Allemaal onbewerkt, niets aan toegevoegd, verantwoord ontgonnen of biologisch verbouwd, volledig biologisch afbreekbaar en daardoor veilig voor het milieu.

Multifunctioneel inzetbaar
De middelen van GreenHub zijn multifunctioneel inzetbaar. Met minder producten doe je veel meer én alles wordt perfect schoon, zonder chemische toevoegingen.

Greenhub Imports

Biologische Groene zeep - Vloeibaar en Pasta
Onze plantaardige groene zepen, ook zachte zeep genoemd, zijn gemaakt van lijnzaadolie en zonnebloemolie. Van Europese teelt met water, wat zout en caramel. 100% puur en biologisch. Zonder enige chemische bewerking of toevoeging als kleurstoffen of conserveermiddelen. Bovendien zijn onze zepen zeer sterk geconcentreerd. De pasta heeft zelfs een zeepconcentratie boven de 40%. Daar heb je dus maar heel weinig van nodig.

Groene zeep is een universele allesreiniger die reinigt, voedt en zorgt voor glans van o.a. tegels, vloeren, glazuurwerk, toiletten en kunststof oppervlakken. Het is een krachtige ontvetter en de basis voor afwasmiddel, wasmiddel, dierenshampoo,etc. etc. De talloze toepassingen voor in huis, de tuin en zelfs voor de verzorging van dieren maken dit een bijzonder natuurproduct.

Greenhub Imports

Natuurlijke Soda's
Kristalsoda bestaat uit krijt en zout. Het is 3x meer geconcentreerd dan gangbare soda, dus 3x effectiever. Het reinigt, ontvet, ontkalkt en ontstopt.

Zuiveringszout/baksoda in water oplosbaar middel van krijt en zout. Ontvettend, reinigend, te gebruiken als schuurmiddel, vlekverwijderaar of geurverdrijver.

Én in de keuken als rijsmiddel of om groenten te verzachten en gerechten minder zuur te maken!

Greenhub Imports

Wasnoten
Wasnoten zijn vruchten van de Sapindus Mukorossi boom uit Noord­India en Nepal.
Ze bevatten Saponine, een hypo­allergene milde zeepoplossing met grote waskracht.

Wasnoten maken je was ook heerlijk zacht, puur natuur, zonder chemicaliën of geurstoffen.

Om de was een geurtje mee te geven kan een van onze biologische etherische olieeën worden toegevoegd.

Voor meer informatie over alle Greenhub producten, download onze folder.

Greenhub Imports