Natuurlijke cosmetica en eco-vriendelijke non-food in 15 life-style merken.

Smart

Smart Microvezeldoekjes - Nordic Swan - ECO keurmerk
Milieuvoordelen microvezel
Het milieuvoordeel van microvezel is dat de doekjes vet, kalk, stof, etc. absorberen, zonder gebruik te hoeven maken van schoonmaakmiddelen. De microvezeldoekjes van SMART voeren bovendien het toonaangevende Nordic Swan ECO keurmerk dat garant staat voor betere zorg voor het milieu én premium kwaliteit.

Premium kwaliteit
Eco keurmerk
Trendy design


Hoge kwaliteit vezels en verfijndheid van de weefmethode geeft gegarandeerd behoud van absorptievermogen en schoonmaakprestaties, zelfs tot na minimaal 200 wasbeurten.

Gebruik van recyclede grondstoffen en eco-gecertificeerde chemicaliën, niet-meetbaar lage afgifte van nano-particles en milieuvriendelijke verwerking van afvalwater zorgen voor verantwoorde fabricage en samenstelling.

Smart

Smart Nature Afwasborstels - Focus op design, kwaliteit en duurzaamheid
Smart Nature FSC is een mooie collectie afwasborstels met ''Zweeds design''. Een mix van 100% zuiver siliconen, roestvrij staal en FSC gecertificeerd hout. De perfecte match tussen duurzame materiaalkeuzes, kwaliteit en prestatie.

Vijf trendy kleurstellingen en hoogwaardige materialen maken het echte eyecatchers.

• De Smart stelen zijn vrijwel onverwoestbaar en gemaakt van RVS en 100% zuiver siliconen. Het is niet poreus waardoor bacteriën geen kans krijgen, wat de afwasborstels zeer hygiënisch maakt.
• De borstels zijn REACH gecertificeerd en vrij van schadelijke stoffen als BPA, weekmakers, pvc en andere schadelijke stoffen.
• Met vervangbare borstelkoppen gemaakt van FSC gecertificeerd beukenhout (borstelharen van paardenhaarmix of Tampico (plantaardig).

Ontworpen door Mattias Mikaelsson, Zweden. EU patent.

Smart

Smart Nature - Trendy kleuren en focus op prestatie
Een complete range vaatdoekjes, handdoeken en afwasmatten van zachte, zeer absorberende microvezels in de trendy en passende kleuren van het seizoen.

Voor glanzende en streeploze oppervlakken.

De microvezeldoekjes van SMART voeren bovendien het toonaangevende Nordic Swan ECO keurmerk dat garant staat voor betere zorg voor het milieu én premium kwaliteit.

Smart